cialis viagra kamagra levitra

Clomid kopen zonder voorschrift

Post-course therapie (PKT) in bodybuilding speelt niet minder belangrijke rol dan de steroïde cursussen zelf. Het helpt om snel te herstellen van de natuurlijke productie van het mannelijke hormoon, en normaliseert de algehele hormonale balans in het lichaam van de atleet. Een van de populaire tools die worden gebruikt in de PKT is Clomid (een andere naam – Clomiphene). Het wordt geproduceerd in de vorm van tabletten van 50 mg en kan gedurende 2-6 weken worden ingenomen – tot het begin van volledig herstellend effect.

Clomid: prijs en positieve effecten

De drug behoort tot de categorie van het publiek, wordt vrijgegeven zonder een voorschrift, en tegen de prijs zal passen bij de meeste beginnende en professionele atleten. Positieve effecten van de ontvangst zijn merkbaar na 1-2 weken, maar soms kan dit proces tot 5-6 weken duren, afhankelijk van de kenmerken van het lichaam van de atleet.

Clomid heeft een complex effect op het lichaam, aan de ene kant het verminderen van de concentratie van oestrogeen, en aan de andere kant – het stimuleren van de productie van luteïniserende en follikel-stimulerende hormonen (LG en FSH). Dit leidt tot een toename van endogene (natuurlijke) testosteron, die onvermijdelijk afneemt bij het nemen van steroïden. Zo biedt Clomid:

  • Het verwijderen van overtollig vocht uit het lichaam;
  • Het verminderen van het risico op gynaecomastie;
  • stimulatie van spermatogenese;
  • daling van oestrogeenniveaus in het bloed.
  • Het gebruik van Clomid is gegarandeerd positieve resultaten te geven, voor iemand eerder (na een paar weken), voor iemand – later (na een paar maanden). Tegelijkertijd is de schade aan het lichaam minimaal, en deze remedie wordt beschouwd als een van de veiligste.

Hoe clomid nemen?

Tijdens steroïde cursussen, de drug wordt zelden gebruikt, en in principe is het bedoeld voor PKT – post-course therapie. De dosering en duur van de inname wordt berekend op basis van welke steroïden werden genomen en voor hoe lang. In het algemeen ziet de regeling er als volgt uit:

Na een korte (gemakkelijke) cursus is het voldoende om 15 mg per dag te nemen gedurende 15 dagen, en nog eens 15 dagen – 25 mg;
na de gemiddelde cursus – 50 mg 30 dagen, en nog eens 15 dagen – 25 mg;
na een lange (zware) cursus – 100 mg 15 dagen, en nog eens 15 dagen voor 50 mg.
De zwaarste en langste steroïde cursussen moeten nog intensiever worden gecompenseerd. Dus, de dagelijkse dosering van Clomid verhoogt tot 150 mg – tijdens de eerste drie dagen van PKT, vervolgens teruggebracht tot 100 mg – gedurende 12 dagen, en tot 50 mg voor de resterende 15 dagen. Deze regeling is alleen geschikt voor professionele bodybuilders die gebruik maken van de meest krachtige anabole steroïden.

Clomid: instructies en bijwerkingen


De instructies voor het medicijn bevatten een lijst van specifieke bijwerkingen die het kan veroorzaken: baarmoederbloeden, eierstokvergroting, buikpijn, enz.

Met behulp van onze website u de originele Clomid, en andere sporten pharma voor PKT kopen. We kunnen ook bestellen en anabole steroïden – zonder recept, en met een snelle levering aan Nederland!

misselijkheid en algemene zwakte;
duizeligheid en hoofdpijn;
Vermoeidheid
indigestie en darmen;
vasculaire reacties.


Te oordelen naar de vele beoordelingen van bodybuilders, dergelijke effecten zijn zeldzaam, en de drug bijna altijd passeert zonder negatieve gevolgen. Echter, als u merkt dat de symptomen hierboven, geef dit antiestrogeen voor een tijdje en vervang het door een soortgelijke analoge.

Author: Muzio Fallaci
Muzio Fallaci
Uroloog-reproducist. Tijdens consulten in apotheek25x8x366.nl 2019 (21 maart 1973 in Rome). Kwalificatie: UNIMI University of Milan, Italian Urologists Association, American Urological Association. Aanvullende kwalificaties in ziekenhuizen: Policlinico di Milano, ASST Grande Niguarda Metropolitana,Voor een lange tijd werkte hij bij het Center for the Protection of Motherhood and Childhood, waar hij adviseerde patiënten verschillende aspecten van de voortplanting en urologie. De arts was toen consultant bij internationale onderzoeksbedrijven op het gebied van urologie. Muzio Fallaci is nu auteur en co-auteur van ongeveer 10 boeken gepubliceerd op de website van de Nationale Bibliotheek voor Italiaanse Geneeskunde. Hij brengt zijn vrije tijd door met zijn familie. Hobby's: volleybal en biljart