cialis viagra kamagra levitra

priligy 60 mg kope

Priligy is aangegeven te nemen om:

– behandeling van vroegtijdige zaadlozing bij mannen tussen 18 en 64 jaar.

Het innemen van het medicijn is niet contra-geïndiceerd in dergelijke pathologische processen:

– chronische hart- en vaatziekten (CHD, klasse II-IV hartfalen van NYNA, en hartgeleidingsstoornissen) ;D uitgebreide leverjaren;

Individuele lactose-intolerantie;

Leeftijdsgrenzen tot 18 jaar;

– in complexe toepassingen met MAO-remmers, tioridazine of actieve CYP3A4-remmers, alsmede gedurende twee weken na het einde van het hoofdgerecht;

– bij een complexe behandeling met geneesmiddelen met een uitgesproken serotonegisch effect (linezorid, ontopic L-che, tramadol, pioptani, lithium en Sint-Janskruidmedicijn).

Wees uiterst voorzichtig wanneer:

– verminderde nierfunctie;

– ziekten van sikkelcelaneemie;

De aanwezigheid van multipel myeloom;

anatomische misvorming van de penis;

Diagnose van leukemie;

– gelijktijdige inname met matige CYP3A4-remmers, wanneer ze interageren met antistollingsmiddelen en drugs, bloedplaatjesaggregatie beïnvloedt.

Hoe te gebruiken en dagelijkse dosering

Het medicijn Priligy is ontworpen om binnen te worden gebruikt, en tabletten om geheel te gebruiken, zonder de integriteit van de schelp te schenden en genoeg water te drinken. Dagelijkse inname is niet afhankelijk van voedsel, maar heeft leeftijdsbeperkingen – 18 – 64 Jaar.

Het is noodzakelijk om te beginnen met 30 mg dapoxetine (actieve component), en gebruik 1 – 3 uur voor het vermeende sekscontact. Bij afwezigheid van het gewenste therapeutische effect moet deze dosering worden verdubbeld en al 60 mg drinken aan de vooravond van geslachtsgemeenschap. Het is erg belangrijk om overdosering te voorkomen, dus de optimale toelatingscyclus – één keer per dag.

Verhoog de dagelijkse dosis alleen als de voorgeschreven dosis niet het gewenste therapeutische effect heeft aangetoond.

Nadat de patiënt het medicijn gedurende 4 weken of na 6 individuele doses heeft ingenomen, moet de arts de relevantie van een dergelijke therapie bepalen en uitzoeken of het nodig is om priligy te blijven gebruiken.

In geval van nierdisfunctie bij de correctie van de individuele dosis is het niet nodig, maar het medicijn is niet geschikt voor patiënten met milde en ernstige leverdisfunctie. In ieder geval moet het begin van de afspraak anders worden gecoördineerd met de arts, bijwerkingen in het mannelijk lichaam worden niet uitgesloten.

Effecten

Na het nemen van priligie, bijwerkingen die optreden in het mannelijk lichaam op het eerste zijn niet uitgesloten Toepassingsfase:

– van het CNS: migraine-aanvallen, duizeligheid, takt tremor, flauwvallen, onoplettendheid, acatisie, kalmerend effect, interne angst, verhoogde slaperigheid, lethargie, depressieve toestand.

– van het cardiovasculaire systeem: terugkerende hypotensie, tachycardieaanvallen, sinus bradycardie, sytolic hypertensie en onverwachte “opvliegers”.

– uit het maag-darmkanaal: tekenen van dyspepsie, braken en misselijkheid, zwelling en winderigheid, diarree en tekenen van chronische constipatie, xerostomie en acute buikpijn.

– door de auditieve organen: het resoneert constant in de oren.

– aan de zijkant van de organen van het gezichtsvermogen: splitsen in de ogen, het planten van het gezichtsvermogen en het vervagen van de lens.

– van het ademhalingssysteem: geforceerd geeuwen, symptomen van rhinitis.

– van de huid: hyperhidrose, koud zweet, huiduitslag, verhoogde zwelling en hyperemie.

– van het voortplantingssysteem: gevoelloosheid van de genitaliën, gebrek aan ejaculatie, anorgasmie bij mannen en verminderde erectiele functie.

– aan de kant van klinische indicatoren: verhoogd bloed, verhoogde hartslag, verhoogde diastolische en orthostatische bloeddruk.

– psychische stoornissen: verminderd libido, slapeloosheid, verhoogde angst, angst, depressie, apathie, nachtleven nachtmerries, verwarring, anorgasmie en bruxisme.

Overdosis

Gevallen van overdosering zijn nog niet bekend in de medische praktijk, en artsen melden dat de dagelijkse dosis is 240 mg (120 mg met drie uur) geen ernstige complicaties veroorzaken in het algemeen welzijn. Het teken van een overdosis verhoogde alle bijwerkingen, vooral dyspepsie, verhoogde slaperigheid, overexcitatie, tremor van de ledematen, duizeligheid en valkuilen van tachycardie.

Behandeling in deze gevallen is symptomatisch en bloedperfusie, dialyse en bloedtransfusies in dit niet-effectieve klinische beeld. Er is geen specifiek tegengif gevonden, hoewel individuele raadpleging van de specialist niet overbodig zal zijn.

Artsen raden strikt aan om te voldoen aan de voorgeschreven dagelijkse normen, en bij afwezigheid van het medicijn om niet te behandelen met gevaarlijk voor de gezondheid van mannen met zelfmedicatie.

Het is noodzakelijk om piligia te nemen na individueel overleg van een specialist, waarbij aanvullende behandeling correct zal worden geselecteerd en op betrouwbare wijze de oorzaak van de aanwezigheid in het mannelijk lichaam van zo’n delicaat probleem met Gezondheid heeft bestudeerd. Bewaar op een plek weg van kinderen.

Author: Muzio Fallaci
Muzio Fallaci
Uroloog-reproducist. Tijdens consulten in apotheek25x8x366.nl 2019 (21 maart 1973 in Rome). Kwalificatie: UNIMI University of Milan, Italian Urologists Association, American Urological Association. Aanvullende kwalificaties in ziekenhuizen: Policlinico di Milano, ASST Grande Niguarda Metropolitana,Voor een lange tijd werkte hij bij het Center for the Protection of Motherhood and Childhood, waar hij adviseerde patiënten verschillende aspecten van de voortplanting en urologie. De arts was toen consultant bij internationale onderzoeksbedrijven op het gebied van urologie. Muzio Fallaci is nu auteur en co-auteur van ongeveer 10 boeken gepubliceerd op de website van de Nationale Bibliotheek voor Italiaanse Geneeskunde. Hij brengt zijn vrije tijd door met zijn familie. Hobby's: volleybal en biljart