cialis viagra kamagra levitra

Propecia kopen

Propecia tabletten zijn een effectieve remedie voor mannelijke kaalheid. Het verlies van een grote hoeveelheid haar bij mannen op jonge leeftijd is niet alleen een esthetisch probleem. In de meeste gevallen is de oorzaak van kaalheid overmatige productie van het hormoon dihydrotesteron in het mannelijk lichaam. Zich ophopen in de haarzakjes, veroorzaakt deze stof de dood van haar. Rgoresia geneest overmatig haarverlies van hormonale aard, en de actieve ingrediënten in de tabletten stimuleren de vorming van nieuwe haarzakjes en de groei van gezond haar.

De arts kan u adviseren om Propecium te kopen in een apotheek voor de behandeling van androgenetische alopecia. Dit is de naam van de erfelijke gevoeligheid van het haar van de pariëtale en frontale delen van het hoofd voor mannelijke geslachtshormonen, wat leidt tot kaalheid. De samenstelling van het medicijn bevat Finasteride — het is deze werkzame stof die het bloedenzym neutraliseert dat biologisch neutraal testosteron omzet in zijn actieve vorm. Door dit effect neemt de concentratie van dihydrotesteron in het bloedserum geleidelijk af, het accumuleert niet in de haarzakjes en haaruitval stopt. Aangezien Propecia het niveau van testosteron in het lichaam beïnvloedt, moet u zich voorbereiden op mogelijke bijwerkingen. Volgens de instructies omvatten deze: een afname van seksueel verlangen, een afname van de hoeveelheid en viscositeit van sperma, het verschijnen van huidallergische reacties. Na het stoppen met het innemen van het medicijn verdwijnen alle bijwerkingen. Het is niet noodzakelijk om zelfstandig Propecia behandeling voor jezelf voor te schrijven wanneer een kale plek wordt ontdekt. Het is noodzakelijk om de oorzaak van de ziekte vast te stellen, en hiervoor moet u een endocrinoloog raadplegen en een analyse uitvoeren voor de hoeveelheid androgenen.

Het verloop van de therapie met Propeciumtabletten is lang, het kan 1 tot 2 jaar duren. 1 mg van het medicijn wordt per dag gedronken, dat wil zeggen één tablet. In zeldzame gevallen kan de therapeutische dosis worden verhoogd tot 5 mg (1 tab. 5 keer per dag), maar alleen een arts kan het instellen en aanpassen.

Author: Muzio Fallaci
Muzio Fallaci
Uroloog-reproducist. Tijdens consulten in apotheek25x8x366.nl 2019 (21 maart 1973 in Rome). Kwalificatie: UNIMI University of Milan, Italian Urologists Association, American Urological Association. Aanvullende kwalificaties in ziekenhuizen: Policlinico di Milano, ASST Grande Niguarda Metropolitana,Voor een lange tijd werkte hij bij het Center for the Protection of Motherhood and Childhood, waar hij adviseerde patiënten verschillende aspecten van de voortplanting en urologie. De arts was toen consultant bij internationale onderzoeksbedrijven op het gebied van urologie. Muzio Fallaci is nu auteur en co-auteur van ongeveer 10 boeken gepubliceerd op de website van de Nationale Bibliotheek voor Italiaanse Geneeskunde. Hij brengt zijn vrije tijd door met zijn familie. Hobby's: volleybal en biljart