cialis viagra kamagra levitra

vermox 100mg kopen methoden worden gevonden erkende extra voordelen mensen

Instructies voor het gebruik van Vermox

Werkende stoffen
Mebendazol

Vrijgaveformulier

Pillen
Samenstelling

Werkzame stof: Mebendazol. Concentratie werkzame stof (mg): 100 mg

Vermox Farmacologisch Effect

Een breedspectrum anti-gelmint medicijn. Meest effectief bij enterobiose en trichocefalose. Het voorkomt de vorming van cellulaire tubuline in helminten, waardoor de afvoer van glucose wordt verstoord en de vorming van ATP in hun lichaam wordt onderdrukt.

Farmacokinetiek

Eenmaal ingenomen, wordt Vermox weinig geabsorbeerd. Een klein deel van de werkzame stof, die in het bloed komt, bindt 90% zich aan plasma-eiwitten en wordt gemetaboliseerd in de lever.

Vermox indicaties

Ascaridose (ziekte, veroorzaakt door intestinale parasitaire ascariden, enterobiose (een ziekte veroorzaakt door intestinale parasitaire wormen), ankylostomyse (een ziekte veroorzaakt door parasitaire wormen, wat leidt tot de ontwikkeling van bloedarmoede die het aantal rode bloedcellen vermindert) en trichocephalose (darmziekte veroorzaakt door parasitaire wormen in het hoofd) en trichocephalose (darmziekte veroorzaakt door parasitaire wormen in het hart).

Contra-indicaties

Overgevoeligheid, colitis ulcerosa, ziekte van Crohn, leverfalen, kinderleeftijd (tot 2 jaar).
Voorzorgsmaatregelen

In de loop van de gehele behandeling van Vermox is het noodzakelijk om het perifere beeld van bloed- nier- en leverfunctie onder controle te houden. Neem geen alcohol, laxeermiddelen en vet voedsel. Rekening houdend met de feedback van patiënten, is dit medicijn effectief en veilig, dus het kan niet alleen voor medicinale doeleinden worden gebruikt voor zowel volwassenen als kinderen, maar ook voor preventieve doeleinden. Bijwerkingen worden voornamelijk waargenomen bij ongecontroleerd gebruik van het medicijn, evenals in de aanwezigheid van individuele intolerantie.

Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding

Tijdens de zwangerschap, vooral in het eerste trimester, moet Vermox met uiterste voorzichtigheid worden gebruikt, waarbij het potentiële risico van het voorschrijven van het medicijn wordt vergeleken met het verwachte therapeutische effect. Tijdens het gebruik van het medicijn moet stoppen met borstvoeding.

Hoe te gebruiken en te doseren

Bij enterobiose krijgen volwassenen en kinderen eenmaal 100 mg Vermox (1 tablet) van het medicijn voorgeschreven. Om herinvasie te voorkomen, wordt het medicijn na 2 en 4 weken in dezelfde dosis herhaald. Bij ascaridose worden ankylostomyodose, trihocephalose, gemengde helminthiasis volwassenen en kinderen ouder dan 1 jaar 100 mg 2 keer per dag (ochtend en avond) gedurende 3 dagen voorgeschreven. In de schaduw en strongyidose wordt volwassenen geadviseerd om 200 mg tweemaal daags gedurende 3 dagen in te nemen. Kinderen krijgen 100 mg tweemaal daags voorgeschreven, ook gedurende 3 dagen.

Bijwerkingen

Duizeligheid, misselijkheid, buikpijn. Bij langdurig gebruik in hoge doses: braken, diarree, hoofdpijn, allergische reacties (huiduitslag, netelroos, angio-urotische zwelling), verhoogde activiteit van levertransainase, hypercreatinemie, leukopenie, bloedarmoede, eosinofilie, haaruitval, hematurie, cylindrium. Het kan een negatieve invloed hebben op de ontwikkeling van de foetus.

Overdosis

Symptomen: buikkrampen, misselijkheid, braken, diarree. Behandeling: er is geen specifiek tegengif. Het wordt aanbevolen om de maag te wassen met een wateroplossing van kaliumpermanganaat met een snelheid van 20 mg/100 ml water. Actieve kool kan worden gebruikt.
Interactie met andere geneesmiddelen
Gewrichtsafspraak met cymetydine kan het Vermox-effect verhogen door het metabolisme van mebendazol in de lever te remmen en de plasmaconcentraties te verhogen

Speciale instructies

Bij langdurig gebruik van het medicijn Vermox is het noodzakelijk om het beeld van perifeer bloed, lever en nierfunctie te controleren. Bij patiënten met diabetes is het noodzakelijk om de concentratie glucose in het bloed onder controle te houden. Gedurende de dag na inname is het gebruik van ethanol, vet voedsel verboden, schrijf geen laxeermiddel voor. Zorg ervoor dat u de uitstrijkjes van het gebied en de uitwerpselen na het einde van de behandeling periodiek bestudeert: de behandeling wordt als effectief beschouwd bij afwezigheid van helminten of hun eieren gedurende de komende 7 dagen. Het medicijn bevat lactose, dus patiënten met zeldzame erfelijke lactose-intolerantie, lactasedeficiëntie of verminderde absorptie van glucose/galactose mogen dit medicijn niet voorschrijven. Invloed op het vermogen om machines te besturen en te besturen. Patiënten moeten voorzichtig zijn bij het rijden en werken met machines, omdat er tijdens de behandeling duizeligheid en slaperigheid kan zijn.

Vermox wordt alleen op recept verkocht

Author: Muzio Fallaci
Muzio Fallaci
Uroloog-reproducist. Tijdens consulten in apotheek25x8x366.nl 2019 (21 maart 1973 in Rome). Kwalificatie: UNIMI University of Milan, Italian Urologists Association, American Urological Association. Aanvullende kwalificaties in ziekenhuizen: Policlinico di Milano, ASST Grande Niguarda Metropolitana,Voor een lange tijd werkte hij bij het Center for the Protection of Motherhood and Childhood, waar hij adviseerde patiënten verschillende aspecten van de voortplanting en urologie. De arts was toen consultant bij internationale onderzoeksbedrijven op het gebied van urologie. Muzio Fallaci is nu auteur en co-auteur van ongeveer 10 boeken gepubliceerd op de website van de Nationale Bibliotheek voor Italiaanse Geneeskunde. Hij brengt zijn vrije tijd door met zijn familie. Hobby's: volleybal en biljart